Lillian i kommunestyret

Venstre fikk en liten økning i oppslutningen i Melhus, og endte med et resultat på 3 prosent. Dette betyr at førstekandidat Lillian Thomassen (bildet) er sikret plass i kommunestyret i Melhus de neste fire årene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Lillian Thomassen

Lillian Thomassen går dermed på sin første periode som kommunestyrerepresentant i Melhus. Likevel har hun en del politisk erfaring, særlig gjennom arbeid i lokallaget, hvor hun har vært leder de siste årene. Ellers er Thomassen en svært aktiv og engasjert kvinne som vil arbeide for at Melhus skal bli en bedre kommune å bo i, gjennom å fremme Venstres standpunkter innenfor områder som skole, miljø, næring og sosialt ansvar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**