Edel Mikkelsen får plass i hovedutvalg i fylket

Rogaland Venstre gikk fram ved fylkestingsvalget og fikk tre mandater i fylkestinget. Det har også gitt uttelling for Venstre i Haugesund. Edel Mikkelsen får dermed første varaplass til fylkestinget for Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Edel Mikkelsen

Foto: Tore Nilsen

Etter forhandlinger mellom sentrumspartiene og Ap er det også klart at Venstre får både leder og et medlem i Hovedutvalg for Regional, kultur og miljø. Venstres gruppeleder i fylkestinget, Jarle Braut, blir leder av dette hovedutvalget, mens Haugesund Venstres Edel Mikkelsen går inn som fast medlem av utvalget.

Hun blir også Venstres medlem i utvalg for regionalt miljøprogram. Som første vararepresentant vil Edel Mikkelsen også være tilstede ved alle møter i Fylkestinget. Edel Mikkelsen har lang fartstid fra kommunepolitikken, og vil med sin erfaring fra bl.a. planutvalget i Haugesund kunne gi mange positive bidrag til utviklingen av vår region.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**