Oppgitt over fylkesordføreren

Venstres gruppeleder, Per A Thorbjørnsen er oppgitt over avtroppende fylkesordfører Roald Bergsaker som Rogalands Avis lørdag 6. oktober tilkjnnegir at det er år siden han sist tok bussen. — Det er et dårlig signal, sier Per A Thorbjørnsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det var lørdag 6. oktober at Bergsaker nær sagt “friskmeldte” bussituasjonen etter at han hadde tilbragt noen minutter ved et busstopp sammen med Rogalands Avis. I dag står Per A Thorbjørnsen fram og sier han er oppgitt over fylkesordføreren.

Per Thorbjørnsen

Foto: Frode Kleppe

— Det er rimelig spesielt at han ikke tar bussen oftere enn med flere års mellomrom. Det er ingen jobb på Nord-Jæren som er så viktig at man kan tillate seg å si at man ikke kan ta bussen. Det får man til en gang iblant uansett, sier Thorbjørnsen til Rogalands Avis.

Han synes det er et destruktivt signal i en tid der alle etterhvert er opptatt av klimaproblemene. Han viser til at fylkesordføreren er leder for en offentlig tjeneste som han egentlig ikke kjenner godt nok. Selv tar Per A Thorbjørnsen bussen flere ganger i uken og mener at lokalpolitikere må gå foran med et godt eksempel.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**