Et program for å videreutvikle Nord-Trøndelag

Samarbeidsplattformen “Med blikk for framtida” er et program for å modernisere og videreutvikle Nord-Trøndelag, sier fylkesleder Andre N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

– Vi løfter blikket for å videreutvikle Nord-Trøndelag. Vi må bli det attraktive fylket hvor ungdom flytter tilbake, sier Skjelstad. Nord-Trøndelag skal framstå som attraktivt for de som skal bo og jobbe her i framtida. Derfor er det viktig å gi ungdom innflytelse på alle områder.

Framtida handler ikke om å konservere, men å videreutvikle, mener Venstres fylkesleder. Han legger til at i den felles politiske plattformen med Arbeiderpartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti er mye gjenkjennelig Venstrepolitikk. Samarbeidsplattformen har 11 delkapitler.

Les hele samarbeidsplattformen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**