Dokumenter på avveie er svært alvorlig

Gruppeleder for Venstre og leder for kommunalstyret for levekår, Per A Thorbjørnsen ser svært alvorlig på at dokumenter med opplysninger fra helse- og sosialetaten ble liggende tilgjengelig for alle som ønsket å ta en titt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Per Thorbjørnsen

Foto: Frode Kleppe

— Det er kommunens plikt til å påse at slike dokumenter blir oppbevart på en forsvarlig måte, sier Thorbjørnsen til Rogalands Avis. Han legger til at dette er noe av det mest alvorlige han har sett når det gjelder personvern. – Folk som går på sosialkontoret skal være 100 prosent trygg på at personlige opplysninger ikke kommer på avveie, sier Per A Thorbjørnsen.

Per A Thorbjørnsen vil forfølge saken og utelukker ikke at dette også kan ha hendt andre steder i kommunen. Thorbjørnsen ønsker en grundig gjennomgang av rutinene for å finne ut om dokumenter kan være kommet på avveie etter all flyttingen de siste årene.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**