Forebygging med gode resultater!

Seminar med Allan Milliner, Stephen Taylor og Dave Horam fra White Gold prosjektet i Cornwall helt sørvest i England. Sted – Filadelfia Arendal, 25.oktober 07. I tillegg fikk man en kort presentasjon av utviklingen i ungdomsmiljøet i Arendal av Trine Taraldsen, Politiet og Jan Axel Tjønnvåg, SLT koordinator og leder av kommunens ungdomsteam.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Politi

Foto: Venstre

Lederen av White Gold-prosjektet, Allan Milliner kom 25.oktober til Filadelfia Arendal for å fortelle om sine erfaringer med prosjektet som var et samarbeid mellom politiet, ungdomsretten, og kommunene for å hjelpe ungdomskriminelle, som et forebyggende tiltak. Milliner er politimann og har ledet prosjektet siden oppstart 2003. White Gold prosjektet har fått flere utmerkelser og priser.

Milliner hadde med seg miljøarbeider Stephen Taylor, som gjennom musikk og kunst jobbet i prosjektet. Han fikk pris for sitt arbeide i prosjektet.

Politimannen David Horam har også vært med. Han er med på å åpne dørene inn til politiet for ungdom, ved å arrangere en spesiell arbeidsuke hvor ungdom får innblikk i politiets hverdag. I tillegg driver Horam Politikadettene, et ungdomspoliti som møtes hver 14 dag, hvor ungdom lærer politifag. Politikadettene bistår politiet ved spesielle anledninger, som større idrettsarr., festivaler, mm. Horam er anerkjent for sitt engasjement for ungdom, og har også mottat utmerkelse for sitt arbeid.

Arrangører:
Arendal Politistasjon, gatepatruljen Arendal Kommune, Kilden og Ungdomsteamet

Du kan lese mer om: White Gold prosjektet

Arendal Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**