Hvor lenge må vi ha bodd her?

Er det ok at jeg uttaler meg om det jeg mener er skakt og skjevt her i byen – eller bør jeg heller komme meg tilbake der jeg kom fra, skriver Nils Hillesund fra Arendal i Agderposten-debatten, 27.okt.07

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Kjære Ole Gjermundsen. Jeg er født i Oslo (1o år), oppvokst i Trondheim (23 år), har bodd mesteparten av mitt liv i Grimstad, men også flere år i utlandet. Nå bor jeg på sjuende året i Arendal. Er det ok at jeg uttaler meg om det jeg mener er skakt og skjevt her i byen – eller bør jeg heller komme meg tilbake der jeg kom fra? Kona mi heter Quirino og kommer fra Filippinene, et svært haltende demokrati. Er det “all right” om hun uttaler seg om mangler ved det norske demokratiet, eller er det best hun reiser tilbake og prøver å reformere Filippinene i stedet? Problemet er at hun er norsk statsborger og er stemmeberettiget her i landet.

Nils Hillesund

Arendal

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**