Område vårt

Det er fortsatt slik at byen vår trenger en plan og vi trenger mange mennesker som tenker varierete tanker om hvordan den skal se ut. Nå er det ikke lenge før vi skal bestemme oss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Husker du sentrumsplanen som så slik ut?

Fra Venstres lille grønne sentrumsplan

Foto: Illustrasjon

Vi mener fortsatt dette. Byen trenger grønne plasser, bibliotek, hotell og biler i fjell, dette er vel ikke noe å strides om. Det er verre med plassering. Mange lurer på for eksempel biblioteket, og derfor må disse “mange” våge å lufte sine meninger og spørsmål før det er for sent, ikke la andre fortelle hva du mener ved å bruke gamle tall. Er det slik fremdeles at over 3000 mennesker er i mot bibliotek på rutebilstasjonen?
Skal byen bli best mulig må flest mulig tenke, og alle godta det som blir vedtatt. Slik det nå er kan det vel synes som om mange snakker om hvor håpløst alle andre tenker, men dette er ikke konstruktivt! Vi trenger konstruktive tanker, ikke klaging. Vi trenger løsninger og ikke en samling tirade med problem. Vi trenger at du lufter dine tanker og du bør gjøre det nå!
Vi i venstre, med ordføreren i spissen, er spente på alle ideene som trenger fler argument eller som ikke har dukket opp enda.
Lykke til.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**