FN-byen Arendal i Utanrikskomiteen

– Vi hadde tre mål med møtet, fortel prosjektleiar Kathrine Johnsen til Arendals Tidende 6. november etter møtet med Stortingets utanrikskomite mandag 5. november:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Anne Margrethe Larsen

Foto: Rune Kongsro

– Å gjøre utenrikskomiteen oppmerksom på FN-byinitiativet, å oppnå sentrale beslutningstakeres støtte til å legge Norges fremtidige FN-engasjementer til Arendal, og å invitere utenrikskomiteen til Arendal utpå våren til en grundig gjennomgang av de lokale forutsetningene. Dagens møte i utenrikskomiteen gjør det lettere å følge opp saker i etterkant. Vi opplever at vi har en god støtte i Vest-Agders representant i utenrikskomiteen, Anne Margrethe Larsen, Venstre (bildet). Hun har forstått hva FN-byen vil bety, ikke bare for Arendal, men for hele regionen.

Mer om FN-byen Arendal på www.fnbyen.no.

Arendal Venstre lovar å fortsette arbeidet som bidneledd mellom lokale initiativ og Venstres gruppe på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**