Flertall for å rive Seilduksgata 25

Venstre stemte imot forslaget om å rive den bevaringsverdige bebyggelsen i Seilduksgata 25. Men et flertall i bystyret sa nei til bevaring.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Ola Elvestuen

Foto: Sveinung Bråthen

– Jeg synes det er rart at Ap ikke vil bevare et slikt tradisjonsrikt arbeiderstrøk. Det er en viktig del av Grünerløkkas historie, sa leder for byutviklingskomiteen, Ola Elvestuen (V) fra talerstolen onsdag ettermiddag.

Et flertall i bystyret stoppet i 2005 planene om å rive den verneverdige funkis-bebyggelsen. Men onsdag fikk rivningsplanene tilslutning etter at Arbeiderpartiet har snudd i saken. Et flertall i bydelsutvalget på Grünerløkka har gått inn for å verne bebyggelsen.

Les oppslag om saken i Østkantavisa

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**