Venstre sikrer forskningsstasjonen på Ims

Forskningsstasjonen på Ims går med underskudd og må kanskje legges ned om ikke det bevilges mer midler. I Venstres alternative statsbudsjett er forskningstasjonen tilgodesett med tre millioner kroner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Rune Kongsro

— Bevaring av stasjonen på Ims er langt fra noen rogalandsk lokaliseringssak, mener leder av Stortingets energi- og miljøkomité, Gunnar Kvassheim. — Det handler om villaksen i hele Norge, som er viktig for mange lokalsamfunn og for elvene, sier han til Stavanger Aftenblad.

Venstre har i sitt forslag til statsbudsjett funnet midler til å ivareta Norges forpliktelser i forhold til bevaring av villaks, noe regjeringen i sitt forslag til statsbudsjett ikke fant rom for. — Saken er så viktig og beløpet så beskjedent at alt tilsier at det bør bli en løsning på saken, sier Kvassheim til Stavanger Aftenblad.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**