Dega Abdi Aman debuterte i bystyret

Dega Abdi Aman er den første somaliar som har møtt i Arendal bystyre med stemmerett. 15. november stilte vår første varamedlem som bystyremedlem, da Anne Tørå Solsvik fekk permisjon for å møte som bystyreutsending til KS, kommunane sin interesseorganisasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Dega Abdi Aman i bystyret

Foto: Venstre

Dega Abdi Aman (sjå nærmare omtale under politikere på denne sida), var med på behandlinga av mange av valga i bystyret, underskotsgaranti og lån til Hovefestivalen og vidare satsing på den imponerande Arendalskonferansen.

I sist veke møtte Dega som vara for Anne Tørå Solsvik i komiteen for oppvekst, og det vil ho gjere også fleire gonger frramover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**