Grünerløkka Venstres årsmøte

Grünerløkka Venstres årsmøte ble avholdt 15. november. Odd Einar Dørum var gjest og holdt innledning til forsamlingen. Det gode valgresultatet ble også evaluert på møtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

SykkelfeltOslo

Foto: Statens vegvesen / Sykkelhåndboka

På årsmøtet diskutere den prekære situasjonen rundt barneskolen i Hasle/Løren-området. Boligbyggingen i området er stor, og mangelen på skoleplasser henger ikke med. Det ble vedtatt å jobbe mer med saken i det nye styret.

Nytt styre
Sven Erling Thorsen (28) ble valgt til ny leder av Grünerløkka Venstre. Opprinnelig er han fra det glade Sørlandet, og ved høstens valg ble han valgt som nestleder i Oppvekst- og kulturkomiteen i bydelen. Med seg i styret fikk han:

Nestleder: Frode Fjeldstad
Medlemmer:
– Kristina Sætre
– Birgitte A. Alnæs
– Kyrre Holm

1. vara: Ole A. Werring
2. vara: Ingrid Nergaard
3. vara: Pål Moen

God valgkamp
Det gode valgresultatet ble evaluert, og det kom mange gode innspill i debatten. Det var første gang man stilte egne lister og program, nå har man en erfaring å ta med seg inn mot neste lokalvalgkamp. Venstre har fått god uttelling i forhandlingene etter valget, og har fått mange verv i bydelen. Man har mao fått et godt grunnlag for å drive Venstrepolitikk i bydelen de neste fire årene.

– Kort vei i Venstre
Odd Einar Dørum holdt en innledning på møtet. Han understreket at det er kort vei i Venstre. – Det viktig at vi henger sammen fra Stortinget til bystyret og bydelsutvalg, sa Dørum. Han inviterte samtidig til et medlemsmøte for Grünerløkka Venstre på Stortinget sammen med Oslo Venstres stortingsrepresentanter, der man kan ta opp viktige problemstillinger for bydelen med våre folk på tinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**