Leter etter mer penger

De andre partiene i bystyret i Haugesund er fremdeles på jakt etter mer penger og har ikke lagt fram ferdige budsjettforslag når det gjenstår en uke til bystyrets budsjettbehandling. Kun Venstre har lagt fram et fullestendig budsjett innen de frister kommuneloven setter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Arbeiderpartiet, SV og PP håper å få ferdig et budsjett innen torsdag, mens Høyre, Frp og KrF stort sett er ferdige med forhandlingene om budsjettet. Flertallspartiene ønsker imidlertid ikke å gå ut med sitt forslag og skal behandle det på gruppemøte på mandag.

May-Britt Vihovde

Foto: Audun Halaas

Venstre la fram sitt budsjettforslag for en uke siden, og er det eneste partiet som kan vise til et reelt budsjettforslag minst 14 dager før budsjettet skal vedtas, slik kommuneloven stiller krav om. Alle de andre partiene dekker seg bak rådmannens forslag til budsjett.

— Haugesund er ingen rik kommune, og vi har ikke råd til alt. Budsjettarbeidet handler om å prioritere de viktigste tingene, sier May Britt Vihovde til Haugesunds Avis. — Vi prioriterer omsorg, skole og frivillig arbeid, sier Vihovde.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**