Offensivt fylkesbudsjett

Ap, V, Sp og Sv presenterte i fylkesutvalget i går et offensivt budsjett for 2008 med oppfølging i handlingsprogrammet for 2008-2011. Det satses over 100 millioner kroner på å tilby alle elever i videregående skole bærbar PC fra neste skoleår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Valgbilde

Foto: Knut Arne Jenssen

– Venstre er spesielt fornøyd med at fylkespolitikerne nå følger opp tidligere lovnader og vedtak om å gi alle elever i videregående skole, uansett studieretning tilbud om PC, sier fylkesvararordfører og Venstres gruppeleder Runolv Stegane.

Du kan lese mer om fylkesbudsjettet på Buskerud Venstres nettside

Oppslag om ungdomskortet

Oppslag om budsjett og handlingsprogram


Oppslag om PC


Oppslag om ekstra midler til museum

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**