Sør-norsk filmsenter får støtte, etter Venstreforslag

– Eg synest det er viktig med eit sør-norsk filmsenter, sa Venstres Jan Kløvstad i driftsstyret torsdag, etter at Arbeidarpartiets Nils Johannes Nilsen varsla at han ville gå mot rådmannens forlsag omå bli med i samarbeid med Kristiansand og fylkeskommunane om etablering og drift av Sør-norsk filmsenter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Jan Kløvstad

Foto: Åsmund Aqissiaq Kløvstad

– Eg har sett dei mange gode filmprosjekta som er skapt i det vestsvenske filmsenteret i Trollhättan, og håpar at eit filmsenter på Sørlandet etter kvart kan utvikle seg til å bli like godt for både dramaproduksjonar, spelefilmar og dokumentarfilmar, sa Kløvstad, og Venstres to representantar fekk med seg Høgre, Kristeleg Folkeparti og ordførar Torill Rolstad Larsen, Arbeidarpartiet.

Nils Johannes Nilsen, Ap og Fremskrittspartiets to representantar stemte mot støtte til filmsenteret.

Saksbehandlinga fra rådmannen og meir om filmsenteret her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**