Gruppemøte mandag 26. november kl. 1900

Minner på at det blir gruppemøte mandag 26.11. NB! Tidspunktet er endret til kl. 19.00 Det er selvsagt sakene som skal opp til behandling i bystyret på onsdag som er hovedtema. Den viktigeste saken er budsjett for 2008 og økonomiplan for 2008 – 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Raadhuset 2

Vi må forskyve tidspunktet for møtet da det vil bli bystyremøte med orientering fra Terra når det gjelder plasseringen av inntektene fra Haugaland Kraft. Dette møtet starter kl 1800. Det er mulig at det tar lengre tid enn 1 time. I såfall ber vi dere ta turen over til Rådhuset, og vente der. Det kan jo hende det vil være interessant å sitte på galleriet og høre på orienteringen.

Gruppemøtet avholdes i Servicesenteret, 2. etasje.

Venstres gruppemøter er åpne for alle interesserte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**