Vi blir alle tapere

Det skriver Haugesund Venstres leder, Tore Nilsen, i sin blogg om konsekvensene av flertallets politiske prioriteringer i budsjettarbeidet. Han peker på misforholdet mellom manglende satsing på skole og den vevilligheten som vises fotballen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Tore Nilsen

Foto: Iren Frøiland

Bystyrets flertall ønsker å framstille sine politiske prioriteringer i en sammenheng der omsorg er det viktigste. Dette stemmer ikke, hevder Tore Nilsen, og viser til at det slett ikke er noen av kommunens egne enheter som mottar den største overføringen av verdier de neste fire årene.

Flertallets forslag om å sette en ramme for rehabilitering av Hauge skole på 75 millioner kroner er en gjentagelse av de feilene flertallet gjorde da rammene for rehabilitering av Lillesund skole ble vedtatt. Flertallet holder elevene, foreldrene og lærerne for narr skriver han.

Les bloggen her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**