Idretts- og kulturstipend for ungdom skal utredes

-Det er veldig gledelig at et enstemmig formannskap torsdag sa seg enig i Venstres forslag om å innføre idretts- og kulturstipend for ungdom. Venstre benyttet første anledning til å følge opp lovnader fra valgkampen og vi fikk gehør, sier varaordfører og Venstres gruppeleder i Sigdal Runolv Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Allerede på sommeren fremma Venstre forslag om å få i gang en ordning med stipend for lovende ungdommer innen idretts- og kulturaktiviter. Nå kan det bli virkelighet hvis kommunestyret følger opp vedtaket i formannskapet.

Ny bane

Foto:

– Jeg ble noe overraska over et enstemmig vedtak, særlig på bakgrunn av at det kom krass kritikk mot Venstres forslag fra Sp´s Torstein Aasen og Høyres Hellik Kolbjørnsrud i valgkampinnspurten. Men desto gledeligere var det at et samla politisk miljø nå stilte seg bak forslaget, sier Stegane.
Les Venstres lansering av idretts- og ungdomsstipend

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**