Vil unngå terrorgjerder i Vågen

En terrorsikret flytebrygge for cruiseskip i Vågen er Venstres forslag til å avverge gjerde på Skagenkaien. Havnestyret besluttet i dag å se nærmere på Venstres forslag. – Terrorsikring må ikke få gå på bekostning av byens sjel mer enn den alt har gjort, fastslår Venstres Per A. Thorbjørnsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Per Thorbjørnsen

Foto: Frode Kleppe

– Vi må vurdere om ikke selve gjerdet kan ligge på en flytebrygge mellom havna og cruiseskipene, sier Per A. Thorbjørnsen, Venstres gruppeleder i Stavanger bystyre og medlem i styret for Stavangerregionen havn.

Geiranger, et av Norges fremste cruisemål, har løst terrorsikrings-kravene nettopp med flytebrygge. Og havnesjef Rita Berstad Maraak i Stranda kommune er kjempefornøyd.

Les mer i Aftenbladet.no her >>
og her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**