Julebrev fra nyvalgt leder Frode Haugseth

Til Ringerike Venstres medlemmer og sympatisører.

Jeg vil først takke valgkomitéen for den utviste tillit å bli spurt om å lede Ringerike Venstre gjennom 2008. Et verv som jeg har takket ja til med stor ydmykhet.
Dette er en meget utfordrende oppgave, å lose Ringerike Venstre frem mot en posisjon som det fortjener. Vi har store ambisjoner og legger listen høyt. Ikke minst viste høstens kommunevalg at vi har store muligheter med vår politikk. Mange av kommunens innbyggere ønsker dette.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Høstens gode valg ga oss fire representanter i kommunestyret, det beste valget noen sinne.

Førstekandidatene i Ringerike Venstre

Foto: Roar Olsen, Ringerike Venstre

Dette kan vi selvfølgelig ikke minst takke våre meget erfarne og driftige innvalgte politikere:
Helge Stiksrud, som har vært Ringerike Venstres motor i mange år. Han har en allsidig og bred erfaring, både fra politikken og det privat næringsliv. Helge er for øvrig gruppeleder for de politiske samarbeidspartiene Arbeiderpartiet, Høyre, KrF og Venstre.
Anne-Marit Lillestø, som også har vært med i mange år, med sin spesielle interesse innen helse og omsorg.
Ole Gunnar Øhren, likeså også en med solid erfaring fra det politiske liv så vel som sine engasjementer innen skole og miljø.
Monica Sik Holm, årets nykommer og som nå vel er kjent for det fleste. Monica brenner veldig for kulturlivet og de svakeste i vårt samfunn.

Med disse som innvalgte for Ringerike Venstre i kommunestyret er vi representert med vår beste kompetanse innen Venstres hovedområder:

Skole
Sosialt ansvar
Miljø
Småbedrifter

Helge Stiksrud, Ringerike Venstres "krumtappe" i mange år, får ikke fullrost det støtteapparatet som etter hvert er blitt etablert som også er en viktig brikke for den suksessen som Ringerike Venstre har oppnådd i den senere tid.
Helge Stiksrud kan ubeskjedent nok tillatte seg å takke seg selv for at nettopp Ringerike Venstre har blitt et svært så attraktivt politisk parti på Ringerike, og som tiltrekker seg stadig flere medlemmer og sympatisører.

Men det er god plass til flere og et overordnet mål for 2008 vil være å øke medlemsmassen. Vi vet at vi har mange sympatisører der ute og inviterer de gjerne helt inn, nemlig ved å tegne seg som medlem av Ringerike Venstre. Dette vil gi oss enda større muligheter til å få gjennomført nettopp vår politikk, som vi vet er av meget stor interesse for mange og som i sum vil gjøre Ringerike til et enda bedre sted å være. Vi har med stor fornøyelse sett at begrepet "Bolyst" som ble innført av Ringerike Venstre er blitt svært så populært og benyttes nå på tvers av de politiske partier.

Buskerud og Ringerike står virkelig på kartet for store Venstre-begivenheter i 2008,
og vi satser på å få til et interessant aktivitetsprogram for 2008.
Vi starter friskt med et styremøte allerede 8. Januar 2008, og hvor vi inviterer alle medlemmer og sympatisører. Vi får nemlig besøk av Buskeruds mest profilerte Venstrepolitiker,
Runolv Stegane, som er fylkesvaraordfører i Buskerud fylkesting.

Årsmøte for Buskerud Venstre finner sted på Ringerike Hotell 1. og 2. februar.

Sentralstyremøte og Landsstyremøte avholdes på Sundvollen Hotell 10. april med påfølgende Landsmøte 11.-13- april, det også på Sundvollen Hotell.

Med andre ord, meget stor Venstreaktivitet i Hole og Ringerike i vår.

Som medlem i Ringerike Venstre har du full adgang til å delta som observatør på Landsmøtet.

Sett av disse datoene NÅ, og bli med på å dra Venstrelasset videre. I disse dager er det lettere enn på mange år. Også målinger på landsbasis viser en meget frisk "Venstrevind".

Med en riktig Venstre-hilsen

Frode Haugseth
Styreleder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**