TUFFSA slo i bordet ved hjelp av Venstre

Da TUFFSA skulle avvikle sin generalforsamling, ble det klart at foreningen manglet en skikkelig klubbe. Heldigvis var Aust-Agder Venstres flotte klubbe, en gave fra Vest-Agder Venstre i 1971, i samme hus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

TUFFSA genfors

Foto: Eva Mørch

TUFFSA – Tvedestrands Underlige Forening For Selektivt Abnormale – er et nystartet tilskudd til Tvedestrands foreningsliv. Foreningen ble startet av en vennegjeng i 16-årsalderen, etter initiativ fra Andreas Wroldsen, og har nå 46 medlemmer i alderen 14 til 20 år. De holder på med aktiviteter som bueskyting, laiv, sosiale sammenkomster, og skal gi et generelt fritidstilbud til ungdom i og rundt Tvedestrand. Aktivitetene er åpne for alle som vil, og skal være alkoholfrie. Mer om aktivitetene kan leses på deres hjemmesider: www.tuffsa.net.
Nå var det tid for å avholde generalforsamling, slik at et styre kunne velges på en formelt riktig måte, og aktivitetene videre framover klargjøres. Det var da det viste seg at det var behov for en klubbe, slik at leder og ordstyrer Andreas Wroldsen kunne slå i bordet på en overbevisende måte. Og det var her Venstres klubbe kom til nytte. TUFFSA fikk låne klenodiet til generalforsamlingen var gjennomført.
Valget viste at i styret fikk Andreas (leder) med seg Anine Kveim, Richard Olsen, Eva Mørch og Konrad Halnum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**