Venstre i kommunestyret

– Bli med på å støtte og styrke Engerdal Venstre, sier kommunestyre representant Erling Hyllvang i Engerdal

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Erling Hyllvang, Engerdal

Foto: Privat

– Engerdal Venstre har i de siste årene ligget i hvilestatus men nå som nyvalgt kommunestyrerepresentant for Samlingslista og medlem av Venstre føler jeg det som min plikt å få Venstre fram og på banen i Engerdal igjen.
Det er viktig å få fram så manges meninger og ytringer som mulig inn i et styre og et engasjement for det som skjer og er i kommunen.
Venstre er et Sosialliberalt parti. Å være sosialliberal innebærer en sterk tro på menneskets skaperevne, kreativitet og ansvarsfølelse. Derfor setter Venstre alltid det enkelte menneske i sentrum, ikke grupper eller klasser. Alle mennesker er likeverdige, men ingen er like. Økt frihet gir nye muligheter for menneskelig vekst.
Det er sunt med flere stemmer i kommunestyret, det er ikke rett at det er kun de 15 som sitter i kommunestyret som skal bestemme. Det er viktig at flere kommer til og da er det greit å ha et parti i ryggen som man kan diskutere med, drøfte saker og fremme forslag fra en samlet gruppe.
Det er et veldig spennende arbeid, man lærer utrolig mye om kommunen sin. Samtidlig som man er med på de beslutninger og vedtak som blir tatt.
Så meld deg inn, din mening teller. Vær med i politikken, så de rette beslutningene blir tatt.
Engasjement trengs!
Ta gjerne kontakt med meg eller Venstre. Hvordan finner du ut her: Bli medlem?
Erling Hyllvang
For Engerdal Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**