Til innhold

Engerdal

Engerdal Venstre stiller ikke liste til kommunevalget 2019, men det er mulig å stemme Venstre til fylkestingsvalget i Innlandet. Du finner hele valglisten til Innlandet Venstre her.

Det var 17 personer fra Engerdal som stemte på Hedmark Venstre ved sist fylkestingsvalg. Alle kommunestyrer trenger noen liberale stemmer som kan tenke litt utenfor boksen og som tenker langsiktig. Vi håper noen av dem tar kontakt slik at vi kan stille sterkere ved neste kommunevalg.

Informasjon om fylkespartiet og programmet som Innlandet Venstre går til valg på, finner du på

www.venstre.no/innlandet.

 • Sats på skolen.

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å velge sin egen framtid.

 • Flere nye jobber.

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründere og småbedrifter. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen.

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • På lag med framtida.

  Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv i morgen, som vi har i dag. Derfor er Venstre på lag med framtida.