Moe etterlyser større mangfold blant meddommerne

På bystyremøtet sist uke bet Venstres Erling Moe (bildet) seg merke i at det var svært langt mellom fremmedkulturelle navn på listene over meddommere og lagrettsmedlemmer. – Jeg reagerte på det da jeg dro pekefingeren nedover listene. Dette er et godt eksempel på manglende bevissthet. Det er dårlig arbeid, sier Moe til Adresseavisen i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Erling Moe

Bare én prosent av de 632 personene Trondheims politikere har valgt som meddommere, har navn som ikke høres norsk eller nordisk ut. Erling Moe mener det skyldes lite bevissthet og dårlig arbeid at ikke flere fremmedkulturelle er valgt som meddommere av bystyret.

Hele saken kan du lese her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**