Tilbudet ikke godt nok

Stortingrepresentant Andre N. Skjesltad vil ha en større satsning på avrusning og rusbehandling i Nord-Trøndelag. Han mener at det ikke er akseptabelt at rusminsbrukere må vente i inntil fire uker for å få en akutt avrusningsplass. Skjelstad mener også at det ikke er for dårlig at det ikke finns rusbehandlingsklinikker for alkoholikere i fylket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

– Det er veldig god samfunnsøkonomi i å tørrlegge alkoholikere, og få dem tilbake i arbeid. Men alkoholikerne må få hjelp når de er som mest motivert for å slutte, og da må den lange ventetiden bort, sier Skjelstad.

Les hele saken i Trønderavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**