Støtte demonstrasjon for Sinus

Mandag 25 februar kl 19:00 på Sinus

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Sinus

SINUS hjemmeside – KLIKK HER!

Er dette slutten?

25 års kreativitet og dugnad går mot slutten. Rådmannen vil verken sanere gjeld, øke den årlige driftsstøtten eller bidra til oppussing av Sinus. Konkursspøkelset henger over byens klubbscene. Den store kultursatsingen til Bodø Kommune er bare fine ord og delfinaler i MGP! Festivaler og frivillige organisasjoner legger ned dersom Sinus opphører. Konsekvensen av dette vil medføre til radikalt økte kostnader for Bodø Bigband, jazzklubben og Nordnorsk Jazzsenter som i værste fall kan risikere å flyttes til Tromsø. Ønsker du at Sinus også i framtida skal være den viktige klubbscena oppfordrer vi deg til å vise din solidaritet mandag kl. 19 på Sinus med pressen tilstede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**