Hamar Venstre fronter jernbanesaken!

Hamar Venstre hadde styremøte den 3.mars. Der ble jernbanesaken diskutert.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Hamar Venstre ønsker et større fokus på jernbanen hos folk. Vi inviterer derfor til åpent møte i Hamar Rådhus den 22.april klokken 19.30.

Hamar Venstre om samferdsel i Hedmark:
Hamar Venstre vil ha en kraftig fremskynding av dobbeltsporet jernbane til Lillehammer. Vi vil ha den vekk fra Mjøsas strandsone og Hamar sentrum, men ikke for langt øst. Vi vil finansiere prosjektet med avkastningen fra Statens Pensjonsfond. Lavere pris på togbillett og pålitelige rutetabeller er nødvendig. Dette betyr ikke at vi vil la det gå utover standarden på veiene, som må være sikre og gode. Hamar Venstre prioriterer dobbeltsporet jernbane før høyhastighetstog mellom Oslo og Trondheim.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**