Støtter Steinkjer skiklubb

Fylkesråd Annikken Kjær Haraldsen er forundret over at Trondheim vil arrangere verdenscup i skiskyting. I Trøndelag har det vært enighet om at det er Steinkjer som skal arrangere skiskyting.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Snøscooter

Foto: Microsoft

Kjær Haraldsen har sammen med Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram sendt et brev til sine kolleger i Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune. Her viser de til den arbeidsdelingen partene ble enige om i samarbeidet “Trøndelag 2008”. Dette er et felles trøndersk initiativ for å få større idrettsarrangement til regionen.

Steinkjer ble her pekt på som aktuell arrangør av skiskyting. I ettertid er det gjort betydelige investeringer i skiskytteranlegget på skistadioen på Hallem.

– Anlegget er nå i en slik stand at en om ikke lenge får B-lisens status. Med dette som utgangspunkt har Steinkjer Skiklubb nå fremmet søknad om å arrangere World Cup skiskyting i Steinkjer 2009, heter det i brevet hvor det uttrykkes forundring over at Trondheim kommune i forbindelse med utviklingen av Granåsen også ønsker å utvikle en skiskytterarena som er god nok for internasjonale arrangement.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**