Opprop for bibliotek – vi vil vise den positive stemme

Vi ser med stigende uro at det er stor mulighet for at kommunestyretmandag 31. mars, kan ende opp med et vedtok som fører til ytterligereutsettelser knyttet til biblioteksaken, og at vi aldri vil få et tidsmessig bibliotek i kommunen. Vi ønsker å moblisere de som støtter oss i vårt syn på at det beste for Grimstad er et nytt bibliotek på tomta til rutebilstasjonen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Tiden er knapp og vi må ta utradisjonelle virkemidler i bruk. Vi har derfor sendt deg denne mailen, og oppfordrer deg så sterkt vi kan om åskaffe minst 10 personer (og gjerne fler) som støtter oppropet som er gjenngitt nedenfor. Du kan også gjerne utfordre dem til å skaffe 10 nye sympatisører. Vi organiserer det slik at du innen torsdag 27. mars klokken 12.00 sender oss en mail med navnet på de du har fått til å støtte oppropet. Mailen må inneholde Navn og helst tlf.nr til personene slik at vi evt. kan verifisere “Underskriften”. Mailen til oss sendes til denne adressen:[email protected] Oppropet vil så bli trykket som et leserinnlegg med alle navnene iGrimstad Adressetidene lørdag 29. mars. Vi håper at du du tar deg tid til dette slik at vi kan moblisere ikampen for et nytt bibliotek.

mvh Eva Wiksén Næser
Hilde Heggdal
Arne Kristian Ekra
Arnt Gunnar Tønnessen……

modell2

Foto: HA

Oppropet:
28 års venting er nok! I 28 år har vi ventet på at Grimstad bibliotek skal få lokaler som er brukelige. To ganger har kommunestyret vedtatt at biblioteket skalligge på rutebilstasjontomta, og vi har nå fått nye tegninger som tar hensyn til de innvendinger som tidligere har kommet. Alt ligger derfortil rett for at vi skal få et flott bibliotek med den beste beliggenhet. Vi oppfordrer politikerne til å stå fast på tidligere vedtak og sørgefor at biblioteket blir bygget der det hører hjemme, i hjertet av byen.Vi frykter at en ny utsetting vil føre til nye tiår i foreløpige lokaler/ mange år med nye utredningerog utsettelser. Det forplikter å være dikternes byDet forplikter å være universitetsby Gi oss et bibliotek på rutbilstasjonen vi fullt ut kan bruke, og værestolte av nå.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**