– Utan samarbeid med Kristiansand vil vi oppleve ei sentraliserende kraft

Sanjin Salahovic oppfordra til styrka samarbeid med Kristiansand i kveldens bystyredebatt om samarbeid i landsdelen. . – Uten samarbeid med Kristiansand vil vi oppleve ei sentraliserende kraft, der Aust-Agder får stadig mindre å bety og alt suges mot Kristiansand, sa Salahovic, på bildet sammen med stortingsrepresentant Odd Einar Dørum og Grimstadordfører Hans Antonsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


– E18 mellom Arendal og Tvedestrand er en av de viktigste delene i samarbeidet med resten av Sørlandet, sa Venstres Jan Kløvstad under bystyredebatten om felles planarbeid for Arendal, Kristiansand, Aust-Agder og Vest-Agder. Jan Kløvstad viste til at regjeringa har hatt total mageplask med regionmeldinga si. Nå må Sørlandet sjølv skape framtida si, uansett formelle strukturar i fylke eller regionar. – I møtet med Kristiansand og fylkeskommunane 3. april må E18 stø øvst på lista, sa han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**