Turid på åpningsgallaen

På lørdagens åpningsgalla for Operaen er Nordland og Bodø representert.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Under landsmøtet i kulturpartiet Venstre fikk Turid Høyersten-Holmen meget koselig invitasjon fra nyvalgte nestleder i Venstre, Ola Elvestuen. Elvestuen inviterte Høyersten-Holm til å være hans følge på kveldens store åpningsgalla i vår nye nasjonale Opera.

Turid Høyersten Holm og Ola Elvestuen klar til avreise for overvære åpningen av den nye operaen

Turid Høyersten Holm og Ola Elvestuen klar til avreise for overvære åpningen av den nye operaen
Foto: Frode Fjeldstad

— Jeg ble utrolig takknemmelig og glad for en slik ære. Jeg gleder meg enormt og har vinger, fortale Turid like etterpå.

Blant de 1305 gjesten som kommer til å overvære åpningsgallaen i den nye operasalen er blant andre Kong Harald, Dronning Sonja, Dronning Margrethe av Danmark, Kronprinsesse Victoria av Sverige, Statsminister Stoltenberg, tysklands forbundskansler Angela Merkel og alle de 17 norske statsrådene, og da våre kjære og høyt aktede Ventrefolk Ola Elvestuen og Turid Høyersten-Holm,

Følg med på åpningen — KLIKK HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**