“Lærerløft”

Venstre i Oslo bystyre fikk i fjor under budsjettforhandlingene gjennomslag for bedre etter- og videreutdanning av lærere. Lærerne jubler, for fra høsten av trenger de ikke lenger bruke fritiden sin til å holde seg faglig oppdatert.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Også utdanningsforbundet i Oslo er veldig positive til at Oslo kommune går inn i et slikt prøveprosjekt., skriver Dagsavisen.

Mens Oslo Venstres forslag om et systematisk opplegg for viderutdanning fikk støtte av byrådspartiene i Oslo, ble samme forslag stemt ned på Stortinget.

– Motviljen blir ganske uforklarlig når vi vet at både kunnskapsministeren og statsministeren har slått fast at skole er et av regjeringens høyest prioriterte områder, sier skolepolitisk talsmann i Venstre, Odd Einar Dørum i siste utgave av Liberal.

Åmot Venstre ønsker også å gi lærerne videre- og etterutdanning med et kompetanseår. Primært gjennom fleksible løsninger som kan kombineres med arbeidet, sekundært med permisjonsordninger. for videreutdanning. Gjerne i samarbeid med HIHM avd. Rena.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**