Et lite “jubileum”!

I disse dager er det 1 år siden Meløy Venstre kom på nett. Fra den spede begynnelse med ca 10 besøkende pr dag er vi nå oppe i over 40. I løpet av dette året har vi hatt ca 11 000 besøk. For et lite lokallag er dette veldig bra!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


August var, naturlig nok, den måneden som det var flest besøkende. 1355 unike besøk. Det var jo valg i september og Meløy Venstre fikk gode tilbakemeldinger på at vi var det eneste partiet i Meløy som hadde programmet sitt på nett.

Av statistikken ser vi at foruten programmet, så er Tukthuserklæringen, presentasjon av politikere og spesielle kommunestyresaker godt besøkt. Arkivet (med 80 innlegg!) er også flittig brukt.

Utfordringen for styret i Meløy Venstre er å oppdatere siden ofte og skrive innlegg som er av interesse for våre lesere. Målet er å snarest mulig slå rekorden fra august. Det målet har vi tro på at vi når denne måneden.

Vi vil rette en stor takk til alle våre lesere. Det er dere som gjør at motivasjon til å skrive innlegg holdes oppe.

Til slutt et bittelite tips: Når dere har logget dere inn på https://www.venstre.no/nordland/meloy/ så kan dere holde musepekeren midt på siden, høyreklikke, og så trykke Lag snarvei. Dere får da spørsmål om dere vil legge en snarvei til dette webområdet på skrivebordet. Hvis dere da trykker ja, så blir enkelt å finne fram til siden vår neste gang dere vil klikke dere inn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**