Valgte kommers foran kirke

Bystyrets flertall valgte å la hensynet til Vår Frelsers kirke ligge da det behandlet reguleringsplanen for tidligere Folkets Hus i går. Med 32 mot 17 stemmer ble reguleringsplanen for nytt hotell vedtatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Forslaget ble grundig debattert, og det var tidlig klar at det var to leirer i bystyret i denne saken. Venstres Tore Nilsen la fram fellesforslag fra oppsosisjonspartiene, samt fra KrF på et punkt, md det siktemål å redusere høyden på bygget, redusere det bebygde arealet og hindre bruk av parken mellom hotellet og kirken.

Ingen av disse forslagene fikk flertall under avstemmingen, og Venstre valgte derfor å stemme i mot hele reguleringsforslaget når det ble tatt opp til endelig behandling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**