Populær ordførerbenk

I dag var det Halsa som fikk besøk av ordføreren. Både ordfører Arild Kjerpeseth (Ap) og varaordfører Mari Ann Bjørkli (V) var på plass i nydelige Signehågen på Halsa onsdag formiddag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det er andre gang ordføreren tar turen ut til befolkningen med benken sin (som forøvrig sto igjen på rådhuset da det er nok benker i parken!). Det ble annonsert både i lokalavisene og ved oppslag en uke i forveien at ordføreren skulle komme til Halsa mellom kl.11.00-13.00. Og at det er et populært tiltak vitnet oppmøtet om. Det var folk innom hele tiden fra kl.11.00 og til ordføreren måtte forlate ca 13.30. Det spørs om ikke hele dagen burde vært avsatt? For folk har mye på hjertet når de først får ordføreren i tale. Dessuten går det an å bruke noe av tiden til å dra på omvisning. Ordføreren tok seg tid til en rask omvisning på legesentet og på husflidstua, hvor de forøvrig nettopp har fått montert trappeheis.

Saker som ble tatt opp var bl.a. tomtesituasjonen på Halsa, asfaltering, gang-og sykkelvei, mangel på belysning (spesielt i Grindåsen), fiskemottaksituasjonen i kommunen, rammetildelingene til skolen, uteområdet til omsorgsboligene og behovet for sykehjemsplasser.

Men det var ikke bare “ris” å få. Det var også ting som befolkningen var veldig fornøyd med. F.eks en ny barnehageavdeling som ble raskt opprettet. Se egen sak.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**