Trine Skei Grande til frivillighetsdagen laurdag

Venstres nestleiar Trine Skei Grande blir med på Frivillighetsdagen i Arendal kulturhus laurdag. Venstres nestleiar er tidleagre sentralstyremedlem i Norske 4H, generalsekretær i Norges Bygdeungdomslag og landsrådet for norske ungdomsorganisasjonar og styreleiar i FriSam, samarbedisorganet for det frivillige Norge.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Frode Fjeldstad

Laurdag blir Trine Skei Grande med på standen Arendal Venstre har i Store Torungen frå kl 1100, ho skal åpne Frivillighetsdagen, vere med i paneldebatt og utdeling av årets frivillighetspris i Arendal.

Kom i Arendal kulturhus laurdag, møt Trine Skei Grande og andre Venstrefolk.

For meir om frivillighetsdagen, les våre heimesider om frivillighetsdagen i fjor her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**