Helge Stiksrud topper sterk Venstreliste

Leder i Hovedutvalget for kultur, idrett og folkehelse i Buskerud fylkeskommune Helge Stiksrud (Ringerike) topper nominasjonskomiteens forslag til stortingsvalgliste for Venstre.
-Det gleder meg stort at komiteen har lagt fram en enstemmig innstilling, sier fylkesvaraordfører Runolv Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Mange i Sigdal og Eggedal Venstre og velgere i kommunen hadde nok venta at Stegane, etter stor suksess både ved lokal- og fylkestingsvalget i 2007, ville sette mye inn på å komme helt i toppen av Venstres stortingsliste.
Men Stegane sier at han vil prioritere lokal-og fylkespolitikken.

Runolv Stegane og Helge Stiksrud

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

-Det hadde sett noe underlig ut dersom jeg som er varaordfører både i Sigdal og i Buskerud skulle prioritere topp-plass på stortingslista framfor viktige verv jeg er valgt til fram til 2011. Jeg fikk ingen av disse vervene uten hard innsats. Det forplikter, sier Stegane.

Allerede under Venstres rådsmøte på Kongsberg 5. september sa han klart fra offentlig at han derfor var uaktuell til å kjempe om de fremste plassene på stortingslista. Nominasjonskomiteen har satt Stegane på 7. plass.

På plassene etter Helge Stiksrud på stortingsvalglista har nominasjonskomiteen i Venstre satt opp leder av Buskerud Venstrekvinnelag Ulla Norgarden fra Drammen, ordfører i Ål Torleif Dalseide, Ellen Korvald fra Kongsberg og fylkesleder i Venstre Geir Stave fra Hurum.

Runolv Stegane mener at Venstre har svært gode sjanser til å få en stortingsrepresentant fra Buskerud neste høst.
-Jeg gleder meg til å arbeide for at det skal lykkes, sier han.

Du finner hele lista med omtale her:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**