Verdal betalte for Levangers barnevernstjenester

Verdal har i perioder betalt for Levanger kommunes barnevernstjenester. Det forteller Venstres Karl Meinert Buchholdt, som også er leder i Levanger kommune’s kontrollutvalg. Kontrollutvalget i Levanger har nylig mottatt en forvaltningsrevisjonsrapport om hvorfor Levanger har et så stort omfang av barnevernstjenester.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-Gjennomgangen av utgiftssiden i barnevernet viser at det er et uoversiktelig bilde i tiden barnevernet i Levanger var lagt under Innherred Samkommune. Verdal kommune betalte deler av Levanger kommunes barnevernstjenester. Derfor fikk vi ikke fram hva barnevernet i Levanger faktisk kostet, sier Buchholdt.

Lars Gunnar Marken

Foto: Olga Tkacheva

Verdal Venstre vil følge opp saken og få alle opplysninger på bordet, sier lokallagsleder Lars Gunnar Marken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**