Dobbeltspor nå – lokalt samarbeid

Natur og ungdom inviterer til dagsseminar lørdag 15 november kl. 11.00-16.00 på Stortinget

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
Krysning

Foto: Natur og Ungdom

Natur og Ungdom ønsker et bredt lokalt samarbeid for å få økt press for dobbeltspor i hele intercityområdet (Skien-Lillehammer og Oslo-Halden). I den forbindelse vil vi gjerne invitere deg på at dagsseminar om lokalt samarbeid for dobbeltspor.
Dato: Lørdag 15 november
Tid: Klokken 11.00-16.00
Sted: Oslo, på Stortinget
Ordfører Georg Stub fra Ski kommer, dama bak «Dobbeltsporet», samarbeidet for dobbeltspor på Oslo — Ski, Lise Vistnes kommer og Bård Lahn, klimarådgiver i Naturvernforbundet og tidligere leder i Natur og Ungdom kommer. Alle for å snakke om hvor viktig lokalt sammarbeid er, og hvordan man kan starte og drive det.
I tillegg blir det innføring i jernbanesaken ved Helga Lerkelund, fagmedarbeider i Natur og Ungdom. Hun legger frem Natur og Ungdoms ferske rapport om Intercityområdet, og forklarer hvorfor dobbeltspor er viktig og hvordan det kan realiseres.
Som en avslutning på dagen blir det gruppearbeid, hvor hvert fylke sammen kan se på mulighetene for lokalt sammarbeid, felles utspill og lignende. Alt for å gjøre kampen for dobbeltspor i intercityområdet sterkere i sitt lokalsamfunn.
Vedlagt ligger program for seminaret. Det blir gratis lunsj!
11.00 – Velkommen
11.15 – På spor av løsningen? v/Helga Lerkelund, fagmedarbeider i Natur og Ungdom
12.00 – Kort pause
12.15 – Ordfører på Ski, Georg Stub og Lise Vistnes, hodet bak "Dobbeltsporet" om suksessen bak alliansearbeidet for dobbeltspor på strekningen Oslo-Ski.
13.15 – Lunsj
13.45 Bård Lahn (NNV) om lokalt samarbeid
14.15 – Gruppearbeid: Vi går i fylkesvise grupper og ser på hva man sammen kan få til av lokalt samarbeid for dobbeltspor på jernbanen.
Program – dagsseminar om lokalt samarbeid for dobbeltspor!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**