Budsjett 2009

Det nærmer seg det nye året – og det nærmer seg tid for å vedta nytt budsjett i Harstad kommune. Venstre holder fast på våre fanesaker! Vi sier fortsatt JA til skole, helse og eldreomsorg, og dermed NEI til kutt i eiendomsskatten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Vi må prioritere. Og for Venstre er ikke eiendomsskatten viktigst. Vi vil ha en fortsatt god eldreomsorg her i byen; og det er en prioritering. Vi vil ha god sykehjemsdekning her, og dermed er bygging av Bergsodden sykehjem viktig. Vi ønsker en god skole for våre barn – det er igjen en prioritering. For Venstre som miljøparti er også prioritering av miljørådgiverstilling i 100% spennende og noe vi er godt fornøyde med. Når man prioriterer noe, må annet nedprioriteres, og for Venstre er dette andre nettopp eiendomsskatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**