Dramatisk for melkeproduksjon

-Tirsdag hadde jeg et møte med ti samdrifter på Skjelja melk og kjøtt i Sparbu, sier stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad. Det er klart at lønnsomheten i melkeproduksjonen er drastisk forverret gjennom de siste to årene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Samdriftenes budskap er tydelig på at framtiden er dyster. – Hvis ingen ting gjøres vil mange samdrifter forsvinne. Dette vil være dramatisk for å opprettholde melkeproduksjon i framtiden, sier Skjelstad. Dette står i grell kontrast til hva landbruksminister Brekk uttalte for kort tid siden i forhold til at vi trenger mer melk. Derfor må statsråd Brekk komme seg banen og sikre levelige vilkår for samdriftene.

Les hele saken på NRK.

Les mer om saken i Trønderavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**