Aust-Agder Venstre med ny rekord i nett-trafikk

– Netttrafikken på Aust-Agder Venstre sine sider har i november vært imponerende. Det er åpenbart at nytenkning på informasjon rundt nominasjonsprosessen har gitt positiv oppmerksomhet i fylket. Aust-Agder har siden lanseringen aldri vært på denne topplisten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Når man i tillegg ser på det faktum at man i samme periode har hatt stor oppmerksomhet også på nominasjonsprosessen i Akershus, er det overraskende at Aust-Agder likevel ligger på topp, sier Venstres informasjonssjef, Steinar Haugsvær.

Netttrafikken i november har vært slik:

1. Aust-Agder 962
2. Akershus 801
3. Oslo 798

Også mange av lokallagssidene i Aust-Agder har stor vekst i lesertall i november, og grunnen til dette er at mange Venstrelag legger ut nyheter oftere enn de aller fleste andre parti i kommunene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**