Brev til medlemmene

En adventshilsen er på tur fra styret til alle medlemmene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

julemotiv 18 - 4 adventlys

Den milde adventstid har senket seg over hverdagstravle mennesker. Politikken tar snart juleferie og samfunnsengasjerte sosialliberaler kan ta et lite pust i bakken. Adventen er for meg en fin tid til ettertanke og framtidsdrømmer. Jeg bruker adventen for å samle troen på at fornuften og positiviteten alltid til sist seirer. Av og til via vel tungvinte stier, men til slutt vinner alltid de gode sosialliberale verdier og tanker frem i en jungel av jantelover og bygdetroll…

slik starter brevet fra styret i Bodø Venstre som er gått med post til alle medlemmene våre i Bodø. Om noen ikke får dette – ta kontakt med Terje Cruickshank.

God advent.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**