Globetrotter i bystyret

Thor Bjarne Bore, representant for Venstre i bystyret, er en bereist herre. Den tidligere sjefsredaktøren i Stavanger Aftenblad har besøkt mer enn halvparten av verdens nasjoner og alle kommunene i Rogaland, Tysvær inkludert.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Thor Bjarne Bore

Det skriver journalist i Stavanger Aftenblad, Jone Laugaland, i sin blogg “Jonebloggen”. Han kan også fortelle at stor reisevirksomhet til tross, alkoholkvoten har forblitt ubrukt. Globetrotteren Thor Bjarne Bore har aldri hatt bil, og han foretrekker tog som framkomst- middel, noe som må sies å være i god Venstreånd.

Du kan lese bloggen til Jone Laugaland her >>

Du kan også se videointervju med Thor Bjarne Bore her:

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**