Se bystyremøtet på nett

Bystyremøtet i dag er i gang. Handlings- og økonomiplan, årsbudsjett for 2009 og store saker som reguleringsplan for Ryfast og plan for Eiganestunnelen og den åpne motorveien gjennom Tasta skal behandles i løpet av dagen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Interesserte kan som vanlig følge med på hva som skjer i bystyret ved å følge nett-tv.
Rogalands Avis overfører bystyremøtet på nett. Se bystyret live her >>

Størst spenning knytter det seg nok til behandlingen av reguleringsplan 2236, for motorveien gjennom Tasta. Venstre står klart på standpunktet som gjør det mulig å unngå store konsekvenser for boliger, friområder og Tasta skole.
Les mer i Aftenbladet her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**