Terje Kongsrud ny leder i Lillehammer Venstre

Lillehammer Venstre avholdt årsmøte 8. desember 2008

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Mandag 8. desember avholdt Lillehammer Venstre sitt årsmøte. Laget kunne konstatere økning i medlemsmassen og god aktivitet. Foruten stor aktivitet i kommunepolitikken har lokallaget arrangert flere medlemsmøter med blant annet fokus på bygningsvern, byutvikling og reiselivssatsing.

Årsmøtet valgte Terje Kongsrud som ny leder og gir flerårig leder Arne Christian Stryken avløsning. Stryken fortsetter som nestleder i styret for å sikre kontinuitet. Det nye styret består for øvrig av Laila Anette J. Skåden, Anna Helene Velure, Halvor Høystad, Kjell Fredrik Løvold og Per Andreas Mæhlum. Varamedlemmer: Randi Fossum, Terje Rønning, Sven Tore Relling og Åse Marie Kessel.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**