Raymond Henriksen ut mot Bent Moldvær (FrP) om husleieøkning

Raymond reagerer på at Bent Moldvær sier han ikke visste at det kunne bli en kraftig husleieøkning for de kommunale boligene. “Hvis ikke han ønsket dette, kunne han stemt for vårt forslag” sier Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Raymond Henriksen

Da saken var oppe til behandling foreslo Venstre at man i stedet for begrepet gjengs leie skulle bruke en prosentsats 10 til 15 prosent under markedsleie. Dette var det kun sju medlemmer av bystyret som stemte for, og Moldvær var ikke en av dem.

Raymond beklager at økningen blir såpass stor for mange beboere, og oppfordrer derfor alle som kan om å søke om bostøtte.

Les hele artikkelen i Tønsbergs Blad her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**