Senterpartiet svikter småbedriftene!

Har SP blitt et parti for Bondelaget? Nortura har anlagt et gedigent slakteri i Malvik, samtidig med at slakteriene på Oppdal og i Namsos blir nedlagt. Nord – Trøndelag Venstre frykter lange transporter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Besøk i fjøset til leder i Finnmark Bondelag, Fred Johnsen.

Foto: Privat

Senterpartiet som interesseorganisasjon for småbedrifter har vært merkelig passive i prosessen. Ikke et “pip” fra SP i Namsos, da Nortura besluttet å legge ned sin virksomhet i byen, eller da Meieriet forsvant. Det har blitt skrevet litt i lokalavisene om ulemper med lengre transport av slaktedyr til storanlegget i Malvik, ellers ser det ut til at Namsos SP tenker ” greit nok”, uten motforestillinger.
Frykter lange transporter..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**