Nytt år

Så er det et helt nytt år på gang og hva det bringer er ikke godt å si, men at det bringer mye er vi ikke i tvil om.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det er 125 år siden dette året at venstre ble stiftet og parlamentarismens delte makt fikk sitt innpass i Norge. I dette jubileumsåret er det vel så viktig å se fremmover på hva vi skal gjøre som å drømme seg bakover. I år er det valg til stortinget og vi stiller med Øystein Haga på toppen av Aust Agders liste. Dette betyr at tiden frem mot høsten er fullt av spenning og forhåpentlig vis vil ende i jubel.

Lokalpolitikken har også sine utfordringer. I åre(ne) som kommer skal blant annet byplan lages, parkeringsanlegg i fjell og biblioteket bygges. Det er fullt av utfordringer og vi håper at det også i 2009 skal bli slik at vi får hjelp av alle innbyggerne til at Grimstad også i år skal blomstre.

Ved nyttår i fjor sa jeg at vi skulle doble medlemmsantallet i Grimstad venstre innen 2008 var omme. Vi jobber fortsatt med det og er nå 55 medlemmer. Dette er 17 flere enn i fjor og vi har hatt en økning på nesten 50 %. Det er viktig at vi fortsetter å skape gode relasjoner og gjøre venstre til et enda mer slagkraftig og kunnskapsrikt parti i 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**